PROJEKTER

NY CD PÅ VEJ

Copenhagen Saxophone Quartet indspiller for øjeblikket en ny CD med musik af Anders Brødsgaard, Simon Løffler og Per Nørgård. Vi oplyser her på siden, når udgivelsen nærmer sig!

 

Danske komponister

2012 uropfører CSQ værker i samarbejde med komponisten Jeppe Just Christensen og jazzpianisten Søren Kjærgaard.

 

Kirkekoncertturné med Michala Petri

2011-2012

Musikerne spillede i danske kirker et program bestående af: "Vergnügte Ruh" af J.S.Bach, "Concerto

per Flautino in CMaj-RV443" af A.Vivaldi og Norske Folketoner arrangeret af Torben Snekkestad.

 

Turné til Norge

Februar 2011 var CSQ i Norge for at spille barokmusik.

Turen bød på tre koncerter og et besøg på Norges Musikhøgskole for at indstudere nye variationer af Sunleif Rasmussens værk der blev uropført på Færøerne 2010 samt et nyt værk af Simon Løffler. Dette bliver indspillet foråret 2011.

 

TurnÉ TIL fÆRØERNE

 

Copenhagen Saxophone Quartet besøgte den 24.-30. juni 2010 Færøerne, hvor kvartetten var inviteret til at spille på Summartónar 2010, Faroe Islands Festival of Classical and Contemporary Music.

Turnéen bød på 4 koncerter i Tórshavn, i Gjogv, på Sandur og på den lille ø Mykines.  Det er første gang, at CSQ skulle spille på Færøerne, og kvartetten glædede sig meget over invitationen og så frem til samarbejdet med Summartónar og ikke mindst de tre færøske komponister Sunleif Rasmussen, Kristian Blak og Andras Olsen, som til denne lejlighed komponerede nye værker til CSQ. 

De tre uopførelser blev de første færøske værker for saxofonkvartet nogensinde, og de blev ved koncerterne præsenteret sammen med danske værker. Således var f.eks. Simon Steen-Andersens værk Next to Beside Besides #2 på programmet og blev opført for første gang for saxofonkvartet. Anders Brødsgaards Six sax Examples, som CSQ netop har indspillet på cd, var også på koncerternes repertoire.

Fra optagelserne til "Italian Baroque" - lyt på uddrag under LYD

 

Viggo Mangor: organist og producent

 

 

Charlotte,Viggo & Jeanette

    Matthias Hedegaard -vocal

 

 

CSQ -recording Alessandro Scarlatti.